Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

Verborgen Theater

In de zomerworkshop Verborgen Theater ga je acteren in de openbare ruimte. Klinkt als de uitdaging voor jou? Lees hieronder gauw meer over wat je tijdens deze cursus gaat leren en gaat doen.

Wil je een kleine indruk krijgen over wat dat inhoud? Zie hier een kleine recap van de vorige keer!

Verborgen Theater Zomerworkshop

Verborgen theater levert een theatrale toevoeging aan de werkelijkheid van alledag, zonder dat de argeloze toeschouwer dat in eerste instantie merkt. De toeschouwer weet eigenlijk niet eens dat hij of zij een toeschouwer is. Omdat datgene wat getoond wordt, niet meteen als theater wordt herkend.

Het gaat doorgaans om een kleine interventie in de openbare ruimte. Een korte onderbreking van de realiteit. In deze cursus doe je aanspraak op je geloofwaardigheid als acteur. Het mag immers niet opvallen dat er gespeeld wordt. Daarnaast moet je een beroep doen op je improvisatie-skills want bij deze vorm van theater zijn er nogal wat onverwachte factoren die je niet kan ontkennen, maar mee zult moeten nemen in je spel.

Tijdens de workshop gaan we  materiaal maken, oefenen en bedenken waar het gespeeld kan worden. Aan het einde van de dag gaan we de stad in om de situaties daadwerkelijk te spelen.

Verborgen Theater

verborgen theater acteerlessen zomer workshop

Dag/Tijd:
31 augustus 2024
11.00-21.00 uur
Niveau: alle niveaus
Docent: Tjerry
Locatie: Karel du Jardinstraat 76
Kosten: €75,-
Aantal Deelnemers: 12

In het weekend van 30, 31 augustus en 1 september hebben wij het T-Lab openingsweekend. 
We bieden onder andere dan ook de workshop Stage Fighting aan op zondag 1 september. 

Indien je beide workshops voor dat weekend boekt krijg je van ons een combi deal korting van €10,-. Zorg dat je onderstaande link gebruikt als je van de korting gebruik wilt maken.