Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

T-Lab Speelt: Opstaan en weer vallen

In 2023 maakte T-Lab Speelt niet één maar twee producties! Dit jaar waren er zoveel goede spelers op de werksessie dat we besloten hebben regisseur Danny Westerweel te vragen om ook een voorstelling te maken. De repetities zijn begonnen in februari en op 18, 25 en 25 juni speelden zij in de Kas. 

Check de foto’s verderop om na te genieten.

Opstaan en weer Vallen

Ha Daan,
Ik dacht zoiets. Ik hoor graag op- of aanmerkingen.

Groetjes Anne

Verstuurd vanaf mijn iPhone

‘Opstaan En Weer Vallen’ verhaalt over het landhuis van Charlotte en Flavia Brent. In de veronderstelling dat zij in Spanje zitten maakt huishoudster Mevrouw Clackett [spelling?!] zich het hof [is dit goed NL?]. Totdat er ineens een makelaar met een potentiële huurder van het huis voor de deur staat. Deze makelaar lijkt meer interesse te hebben in zijn potentiële huurder dan in het pand [of geilheid van dat personage niet benoemen?]. Als de huiseigenaren dan toch onverwacht thuiskomen en er nog een ongenode gast verschijnt, loopt alles op hilarische wijze in de soep.

Een tragikomedie [of is dit een te pretentieuze term; we kunnen ook deurenklucht doen] met grootse maatschappelijke thema’s [is niet waar, maar is handig voor de subsidies].

Een nieuwe regie van Daan van der Linden die na haar regie opleiding furore maakte met bekende regies als ‘Macbeth’, ‘Vervaagde Grenzen’ en ‘Ik Joods?!’ [persoonlijke noot: dit blijf ik je mooiste voorstelling vinden. Nogmaals een eer met je te werken Daan! X].

Met een sterrencast met o.a. theater coryfee André de Vries. [André heeft contractueel laten vastleggen dat hij zo op de flyer wil]

Mis het niet! En zet je beste sardientje voor! [laatste zin is aanvulling van Linda. Ik vind het niet werken, maar aangezien zij het financiert heb ik het even laten staan. Kijk maar]

naar
MICHAEL FRAYN
 
regie
DANNY WESTERWEEL
 
spel
DUC JANSSENS
ELVIE CASTELEIJN
JANNIGJE VAN DOESBURG
JULIUS ZUIJDENDORP
LEANA SCHMIDLIN
PARGOL NADER
SELMA JONKER
VALERIE DE GROOT
 
vormgeving
ROBIN HISSINK
 
grafisch ontwerp
THIJS LAMMERS
 
met dank aan
THIJS VAN BERKEL
CARL VAN DER MEER
UIT DEN BOOGAARD HOVENIERS
SUZAN BUTER
YVETTE VAN LOENEN
 
beeld
CHARLOTTE VERSTEEG

Foto's