Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

T-Lab op Maat

Naast het vaste cursusaanbod bieden we bij T-Lab de mogelijkheid om in te gaan op de specifieke/persoonlijke vraag. Gebruik het formulier op deze pagina om met ons in contact te komen. 

Met enige regelmaat hebben wij groepen in huis voor een losse, op maat gemaakte theaterworkshop, waarbij wij persoonlijke leerdoelen die niet toneel gerelateerd zijn kunnen integreren. Denk hierbij aan presentatieskills, samenwerken, verkooptechnieken, etc. Ook kunnen onze workshops fungeren als fun element op een bedrijfsdag, teamuitje of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Zoek jij een acteercoach die jou begeleid voor audities, tijdens het maken van een selftape of wil je (samen met jouw toneelgroep) specifiek ingaan op een bepaald aspect van het acteren (dat niet binnen ons vaste aanbod valt)? Wij denken graag met je mee! Wij koppelen je aan één van onze ervaren docenten of nodigen iemand uit ons netwerk uit om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Wij hebben onze diensten verleend aan o.a. Woningstichting Rochdale, Young Randstad Group, Q-Music, Van Doen Academie, ITV Studio’s,

tlab op maat acteren met bedrijf
T-Lab op maat acteerworkshop voor bedrijven
de vloer op improvisatie acteerles banner_1