Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

T-Lab Speelt: Romeo en Julia

T-Lab biedt met de Productiegroep Beginners een plek aan spelers die in een veilige, professionele omgeving stappen willen zetten in het acteren. In het werkproces staat de ontwikkeling als speler centraal. Er zal veel aandacht zijn voor de acteerskills, waar spelers dit uiteindelijk aan een publiek kunnen laten zien tijdens een voorstelling. Voor velen zal dit de eerste voorstelling zijn die zij gaan spelen. Wij kijken al heel erg uit naar de voorstelling en de stappen die zij zullen gaan zetten.

In ons eigen theater op onze leslocatie op de Haarlemmerdijk zullen zij drie keer Romeo en Julia spelen. De voorstellingen vinden plaats 7 juli en de tickets zijn hier te bestellen

Behind the scenes updates in de vorm van foto’s zijn binnenkort ook op deze pagina te vinden.

Romeo en Julia

Romeo en Julia
Welkom in Verona jongûh

In een donkere technobunker, ergens in het Italiaanse Verona, sluiten de families Capuletti en Montecchi na jaren van bloedige oorlog, eindelijk vrede. Een koude vrede, waarin wederzijds wantrouwen het smeermiddel is. Zolang het bloedvergieten stopt en de drank en drugs rijkelijk vloeien, is er niets aan de hand. Totdat twee lost souls elkaar vinden. Twee lost souls die vooral lost hadden moeten blijven. Hun verboden liefde brengt de vrede in gevaar. Als het bloedvergieten langzaamaan weer begint staan de twee tortelende pillenpoppers voor de keuze van hun leven: allesverzengende liefde of een kalme vrede.   

Tegen de achtergrond van een bonzende bunker proberen liefde en hoop zich een weg naar buiten te vinden. Uit de donkerte. Maar wil de rest dat wel? Is het binnen niet veilig? Is het binnen niet oneindig?

naar

SHAKESPEARE

regie
DANNY WESTERWEEL

spel

tebaldo AFKE LAARAKKER
broeder lorenzo a.k.a brolo ANNA VAN DER ASSEM
mercutio ANNEMIJN HINTZEN
benvolio BENTE VAN LOOKEREN
montecchi DUC JANSSENS
paris en ignatio JAN WILLEM JONGEBREUR
de voedster MAARTJE DOUWES
romeo ROMY PRICKEN
mevrouw capuletti ROSALIE VAN DER MEULEN
julia STEPHANIE CREMERS

met dank aan
LIZA NEIJNENS
 
speellocatie
Jacob Oliepad 2
1013 DP Amsterdam
(leslocatie Haarlemmerbuurt)

VOORSTELLINGEN

Om één van de voorstellingen te bezoeken koop je online een ticket. Je kunt ook meerdere tickets bestellen. Verderop staan de data van de voorstellingen en kun je kaarten bestellen. Het aantal kaarten kun je specificeren in de winkelwagen. Je ontvangt een bevestigingsmail na betaling en later een mail met meer praktische informatie. Na betaling sta je automatisch op onze lijst, je ontvangt geen fysiek of digitaal ticket en hoeft geen betaalbewijs te laten zien. 

Wij verlenen geen restitutie op de gekochte tickets. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan kunt aan de persoon waarvoor u komt (spelers/regieteam) een bericht sturen en kunnen zij intern kijken of er vervanging voor gevonden kan worden. Er is geen garantie dat dit altijd zal lukken.

ZON 7 JULI 13.00 UUR

ZON 7 JULI 16.00 UUR

ZON 7 JULI 20.00 UUR

Foto's