Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

T-Lab Speelt: Andromache

Dit jaar is de Productiegroep Pro in het leven geroepen. Deze productiegroep biedt plek voor spelers die, ondanks dat ze geen professional zijn, uitgedaagd worden om op het hoogste niveau te acteren.  De nadruk ligt tijdens het proces, meer dan bij andere productiegroepen, op het artistieke product.

Dit jaar spelen we Andromache. Andromache gaat over drang tot overleven. In drie delen volgen we het leven van Andromache, de vrouw van de Trojaanse Hector, en hoe dat getekend is door de oorlog. Drie stukken over drie dramatische sleutelmomenten. Niet in chronologische volgorde, maar als een reis terug in de tijd, van gevolg naar oorzaak.

Ze zullen spelen in onze eigen theaterzaal op de Haarlemmerdijklocatie. De voorstellingen vinden plaats op 28, 29 en 30 juni. De tickets zijn vanaf nu te bestellen.

Behind the scenes updates in de vorm van foto’s kun je hier bekijken. De foto’s van de voorstelling zelf kun je achteraf ook op deze pagina vinden. 

Andromache

naar

KOOS TERPSTRA

bewerking | regie
TJERRY SNEL

bewerking | dramaturgie
KARLIJN MOFERS


spel

deel 1
andromache ANNE-SOPHIE WIDDERSHOVEN
hermione DORINE MEIJERHOF
menelaos YANNICK DE JONG
neoptolemos BAS TEUWEN
man OLIVIER BRACKE

deel 2
andromache VIVIANNE WERKHOVEN
neoptolemos OLIVIER BRACKE

deel 3
andromache CARLIJNE VOS
hector BAS TEUWEN
hecabe DORINE MEIJERHOF
cassandra YANNICK DE JONG

techniek 
RENS DE GRAUW

met dank aan
LIZA NEIJNENS
INTERNATIONAAL THEATER AMSTERDAM (HENK DE HAAS)

speellocatie
Jacob Oliepad 2
1013 DP Amsterdam
(leslocatie Haarlemmerbuurt)

Voorstellingen

Om één van de voorstellingen te bezoeken koop je online een ticket. Je kunt ook meerdere tickets bestellen. Verderop staan de data van de voorstellingen en kun je kaarten bestellen. Het aantal kaarten kun je specificeren in de winkelwagen. Je ontvangt een bevestigingsmail na betaling en later een mail met meer praktische informatie. Na betaling sta je automatisch op onze lijst, je ontvangt geen fysiek of digitaal ticket en hoeft geen betaalbewijs te laten zien. 

Wij verlenen geen restitutie op de gekochte tickets. Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, dan kunt aan de persoon waarvoor u komt (spelers/regieteam) een bericht sturen en kunnen zij intern kijken of er vervanging voor gevonden kan worden. Er is geen garantie dat dit altijd zal lukken.

VRI 28 JUNI 20.00 UUR

ZAT 29 JUNI 11.30 UUR

ZAT 29 JUNI 16.00 uur

ZAT 29 JUNI 20.30 UUR

ZON 30 JUNI 14.00 UUR

ZON 30 JUNI 19.00 UUR

Foto's