Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

T-Lab Highlights

Nu we al flink wat jaren als T-Lab opereren hebben we heel wat goede oefeningen en prachtige scènes de revue zien passeren. Tijd om de klassiekers te bundelen in de cursus T-Lab Highlights. 

In deze cursus pakken we er oefeningen bij die we in alle delen van De Vloer Op hebben gedaan. We werken daarnaast met nieuwe scènes om jouw skills in toe te passen. 

Deze cursus is perfect als je een ervaren speler bent en nog geen afscheid wilt nemen van De Vloer Op, als je eerder hebt gespeeld en weer wat kennis wilt terughalen, of als je je zou willen voorbereiden op de audities voor de Productiegroep. 

Cursus T-Lab Highlights

De kracht van herhaling is eigenlijk niet te evenaren. In de T-Lab Highlights halen we de beste oefeningen van De Vloer Op terug en gaan we met nieuwe scènes aan de slag. 

De volgens ons belangrijkste acteertools komen aan bod en we gaan er in deze cursus voor zorgen dat deze diep geworteld raken bij jou als speler. Zo kun je met zelfverzekerdheid een productiegroep instappen of je zelf op een andere manier verder ontplooien. 

Heb jij al eerder meegedaan aan De Vloer Op en kun je wel wat extra oefening gebruiken? Vond je het gewoon heel leuk en wil je graag weer aan de slag? Of wil jij alvast 10 weken werken ter voorbereiding op een auditie? Dan is deze cursus wat voor jou. 

We gaan in een rap tempo door de welbekende thema’s en tactieken heen en dompelen jou volledig onder. Het is dus belangrijk dat je al eerder acteerlessen hebt gehad. 

Bij T-Lab kun je deelnemen na het afronden van De Vloer Op Deel 6. Kom je van buiten T-Lab? Stuur ons dan eerst een bericht met jouw ervaring, dan kunnen we samen kijken of dit voor jou de juiste cursus is. 

cursus T-Lab Highlights

Dag/Tijd: woensdag 19.00-20.30 uur
Aantal Lessen: 10
Start Cursus: 11 september 2024
Niveau: gevorderden/ervaren
Docent: Tjerry
Locatie: De Pijp | Karel du Jardinstraat 76
Kosten: €198,50
Aantal Cursisten: 13