Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

Mime: Fysiek Theater

Een belangrijk onderdeel van het instrument van een acteur is het gebruik van je lichaam. Een onderdeel dat bij onze reeks De Vloer Op wel aan bod komt, maar waar nog zoveel meer over uit te weiden valt. Daarom hebben we de cursus Mime in het leven geroepen. 

Je leest hieronder meer over de cursus zelf en de praktische informatie. 

Mime: FYSIEK THEATER

Theatermaakster Eva Nijs gaat jou in deze cursus laten ontdekken hoe je scenes kunt spelen vanuit je fysiek.

Leer je lijf beter kennen en deze in te zetten tijdens het spelen. In deze fysieke cursus werken we vanuit improvisatie en ontdek je hoe krachtig stil spel kan zijn. 

We oefenen in een samenspel tussen jou, jouw tegenspeler, de ruimte en het publiek. We gaan op zoek naar spelplezier en alle (subtiele) mogelijkheden om vanuit je lijf een scène te starten en steeds opnieuw ‘in het moment’ te blijven. Je zult veel in groepsimprovisaties werken, lekker veel bewegen en spelen dus. 

Een belangrijk onderdeel van het instrument van een acteur is het gebruik van je lichaam. In de lessen van T-Lab zien we vaak spelers recht tegenover elkaar staan en een discussie uitvechten met woorden. Stop being a ‘talking head’ en maak je spel fysiek. Daarom hebben we de cursus Mime in het leven geroepen. Wij weten zeker dat jouw spel na het volgen van deze cursus niet meer hetzelfde zal zijn.

MIME: FYSIEK THEATER

Dag/Tijd: dinsdag 19.00-20.30 uur
Aantal Lessen: 8
Start Cursus: 10 september
Docent: Eva
Niveau: alle niveaus
Locatie: Karel du Jardinstraat 54
Kosten: €210
Aantal Cursisten: max. 16