Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

Introductiecursus Acteren

Heb je altijd al willen weten of toneelspelen iets voor jou is? Of wil je gewoon eens lekker uit je comfortzone stappen en iets nieuws proberen? Schrijf je dan in voor onze Introductiecursus Acteren waar je in slechts drie lessen de basis van het toneelspelen leert. Zo ontdek je of toneelspelen wat voor jou is en leer je ook gelijk een aantal basisprincipes van toneelspelen.

Lees hieronder meer inhoudelijke informatie over de cursus. 

INTRODUCTIECURSUS ACTEREN

Deze introductiecursus is de perfecte manier om kennis te maken met acteren. In drie lessen van anderhalf uur dompelen laten we je kennis maken verschillende facetten van het acteren.

Dit doen we in de eerste twee lessen door middel van improvisatie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je het best leert acteren vanuit improvisatie. Een principe dat we ondertussen al vier jaar lang met succes toepassen in onze lessenreeks ‘De Vloer Op’.

In de derde les gaan we aan de slag met tekst. Je krijgt een korte scène of monoloog waar je mee mag werken. We laten je zien hoe je een tekst tot leven brengt, wat erbij komt kijken om geloofwaardig een personage neer te zetten, en hoe je jouw eigen draai kunt geven aan geschreven woorden.

Deze cursus is ontworpen om je in een rap tempo door de basisprincipes van acteren te loodsen. Of je nu al heel ambitieus bent over theater, of gewoon eens wilt proeven, na deze cursus heb je de eerste stappen gezet. Bij T-Lab is er daarna genoeg mogelijkheid om door te stromen. 

INTRODUCTIECURSUS ACTEREN

Dag/Tijd: woensdag 5, 12 en 19 juni 20.40-22.10 uur *
Docent: Tjerry
Niveau: beginners
Locatie: Karel du Jardinstraat 76
Kosten: €60 *
Aantal Cursisten: 13

* Het is nog mogelijk om in te stromen in deze cursus. Je krijgt korting op de gemiste les.