Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

Edward 2: The Gay King door Toneelgroep Oostpool

Edward 2: The Gay King. Repertoiretoneel in een moderne tijd, dat vinden wij een interessant. Regisseur Char Li Chung werkt vaker met toneelklassiekers, iets wat vandaag de dag niet meer de standaard is. Het lukt hem om het hedendaags en eigentijds te maken, met een grote zeggingskracht over het nu. Mede daardoor lichten wij dit stuk uit in onze Tipt rubriek. Ook is de vertaling gedaan door Jibbe Willems, een toneelschrijver wiens teksten mij (Tjerry) erg aanspreken.

Niet al te lang geleden lichtten wij een ander stuk van Toneelgroep Oostpool uit, Hollandsch Glorie, mede geregisseerd door Char Li Chung. Wij zijn fan van deze jonge regisseur, met een stijl die wordt omschreven met woorden als vurig, brutaal en fris. Op de website van Theatergroep Oostpool schrijven ze onder andere het volgende over hem: “Met een onstilbaar geloof in de kracht van theater zoekt hij met zijn werk naar manieren om mensen te inspireren tot het verkennen van verschillende vormen van leven en liefhebben.”

We kunnen niet wachten om dit te gaan bekijken in het Frascati theater. Er zijn nog kaarten, dus wees er snel bij! Wij zullen met een grote groep spelers van T-Lab gaan kijken, het eerste theaterbezoek weer sinds een lange tijd, dus kom vooral mee.

T-lab_tipt edward 2 the gay king theatergroep oostpool