Nieuwe Seizoen ONLINE
Alle cursussen v.a. September nu te boeken
Alle Cursussen
WORKSHOP FYSIEK THEATER
WERKEN AAN NON-VERBAAL SPEL OP 15 en 16 JUNI
Meer info en Boeken

T-Lab

Acteerlessen voor volwassenen 
in hartje Amsterdam

De Rechtspraak door T-Lab Speelt

T-Lab Tipt: De Rechtspraak van T-Lab Speelt. Oké oké, een beetje eigen reclame moet af en toe kunnen toch? We zijn ons er bewust van, maar geloven er dan ook heilig in dat de aankomende T-Lab productie weer een must-see gaat zijn. Tijdens De Rechtspraak volgen we een twaalf koppige jury met, natuurlijk, uiteenlopende persoonlijkheden. Met elkaar gaan ze de ultieme vraag beantwoorden: schuldig of niet schuldig… 

De twaalf cursisten van de gevorderden Productiegroep zitten alweer over de helft van hun proces. De dedication is hoog; met discussies tijdens de borrels en scripts die meegaan op vakantie kan het qua inzet in ieder geval niet misgaan. 
Een uniek stuk, want alle spelers zijn de gehele voorstelling met zijn allen aanwezig op het podium. Dat ook nog eens in een intieme setting op onze eigen T-Lab locatie, welke in de afgelopen weken een heuse transformatie is ondergaan.

Gooi het vooral in de groepschat van jouw cursus als je van plan bent om te gaan, want er zijn vast mensen die je willen joinen. Dan heb je gelijk een gezellig theatraal uitje. Ook is er een bar vooraf en achteraf aanwezig, dus weer een uitgelezen kans om bij te kletsen met je T-Lab netwerk.

Update: Alle voorstellingen zijn uitverkocht. Houd onze socials in de gaten om updates te krijgen over potentiële vrijgekomen tickets of stuur ons een bericht om op de wachtlijst te komen.  

Kom Je Kijken?

Tlab tipt de rechtspraak door tlab speelt productie amsterdam